hospitalL’Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha informat aquesta tarda que un dels ingressats per legionel·la es troba en estat molt greu mentre que els altres dos estan estables, tot i que un d’ells està greu.

En concret hi ha dos ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Es tracte d’un home  que es troba en estat molt greu amb afectació pulmonar massiva i amb insuficiència respiratòria aguda que precisa de ventilació mecànica controlada. El seu estat és crític, tot i que ha presentat una lleu millora en els últims dies.

L’altre pacient ingressat a l’UCI també és un home que es troba en estat greu estable dins la gravetat, amb insuficiència respiratòria i necessita suport d’oxígen.

Finalment hi ha un tercer pacient, en aquest cas una dona que està ingressada a planta. El seu estat és estable i es troba en estudi i observació.

Text: HNSM

9 comentaris

 1. Doncs si no t’agrada la semàntica ni l’ortografia, t’agafes un altre mitjà i s’ha acabat el debat! És com si no t’agrada una televisió, doncs poses una altra i ja està!

 2. A favor del Pol, ja que pel que sembla tothom el critica per un comentari que, almenys per mi, no és tant ofensiu com dieu, he de dir que, pel que jo he entès, al seu primer comentari només es queixa de la ortografia i la sintaxi, en cap moment ho fa de la informació ni tampoc li treu rellevància com la majoria de vosaltres dieu que està fent.

 3. Pol, em sembla que, com ja et vaig dir, desconeixes què és un comunicat mèdic o de la policia, que si l’escrius lleugerament diferent o malament pots rebre una denúncia de la família de l’afectat. Tens raó quan dius que s’han de fer les coses bé, però encara no he vist cap aportació constructiva per part teva.
  Jo mateix els he escrit més d’una vegada indicant alguna cosa que estava malament, ho han corregit i m’ho han agraït públicament.

 4. Estic d’acord amb el que dieu. Però opino que perquè sigui gratuït no té perquè perdre qualitat a l’hora de donar informació. Si ho és millor, i jo el llegeixo sovint perquè m’agrada, però una cosa no treu l’altra… La informació ha de ser de qualitat i ha d’estar ben escrita, penseu que la societat està en gran part influenciada pels mitjans de comunicació: aprofitem aquest fet donant-hi un bon ús. Després ens queixem que la gent fa faltes…

 5. Pol, ets un desagraït. Tens informació gratis i a sobre no la saps valorar. Millor que et compris el diari cada dia.

 6. Pol, Opino que fer aquest diari digital té molt mèrit, la informació és independent i fiable, no crec que Forum.ad mereixi una crítica tant contundent per part teva

 7. Sempre ha d’haver-hi el listillo de torn? ui perdó, que s’ha de dir “llestet”.
  Nen, si en saps tant digues com ho posaries sense contradir la informació d’un comunicat mèdic oficial. Al menys sigues constructiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada