Un cribratge massiu al personal del Comú d’Andorra la Vella detecta 3 positius en COVID

El comú d'Andorra la Vella
Façana del Comú d’Andorra la Vella. Foto: ARXIU

El 80% del personal del Comú d’Andorra la Vella s’ha realitzat un test  d’antígens d’autodiagnòstic en les darreres hores, i tres treballadors de diferents departaments han presentat un resultat positiu amb aquest mètode ràpid de detecció.

Es tracta d’uns 400 treballadors d’una plantilla de 500 (la xifra correspon al personal actiu els dos dies que s’ha realitzat el cribratge, és a dir, persones que no estaven de festa setmanal, vacances o  baixa mèdica). Els tres positius han deixat, com marquen els protocols  sanitaris, el seu lloc de treball i han entrat al circuit habitual per realitzar una prova diagnòstica PCR o TMA que confirmi el resultat.  

La Junta de Govern del Comú va acordar ahir adquirir els tests i realitzar aquest cribratge massiu per seguretat, davant de l’increment de casos i de les  noves mesures sanitàries més estrictes que s’apliquen des de la mitjanit de dimecres.  

A banda dels tres positius detectats a través d’aquest cribratge,  actualment al Comú d’Andorra la Vella hi ha set treballadors positius de  COVID que es troben de baixa mèdica. 

TOTES LES NOTÍCIES