Un Crash Car amb el fang com a al·licient torna a aplegar una multitud a Grau Roig

crash-car2Fang, pols, benzina i el so potent dels motors accelerats han estat els protagonistes del Crash Car, aquesta tarda a Grau Roig. Hi han participat una quarantena de vehicles en un dels actes més multitudinaris de la festa major.

És un dels clàssics de la festa major d´Encamp i els centenars de persones que cada any hi assisteixen ho corroboren. Aquesta tarda, abans que res, calia acabar de trencar els vidres del cotxe i fer els últims retocs perquè estigués ben tunejat.

Després ha començat la competició. Hi han participat una quarantena de vehicles amb l´objectiu de deixar-ho tot a l´aparcament de Grau Roig.

“Aquest any participen uns quaranta vehicles. És una activitat animada, per a tothom, fa gràcia i ha tingut molt bona resposta”, indicava Xavier Fernández, de la comissió de festes d’Encamp.

La finalitat és aconseguir ser el darrer vehicle en marxa a la pista, esquivant les envestides del rival. Només un ho aconsegueix. Aquest any hi havia qui participava per primera vegada. Altres ja són veterans, amb diverses edicions viscudes. Al final, però, tots han cremat adrenalina.

El Crash Car ha acabat amb l´espectacle del Monster Truck, que ha exhibit les seves piruetes sobre els cotxes. Una exhibició que no ha deixat gaire satisfet el públic, que ha acabat xiulant el convidat d´honor al Crash Car.

2 comentaris

  1. Aixo si que ere domini !!! John Deere gordo i moltes mans aparcan els cotxes sense pala !!! Un urra pel pirotet !!! I el fantasma del monster que es quedi als ruedos de les ciutats que alla segur que fa feina !!! Ignoscent!!!!

Comments are closed.