El Simposi Internacional de Màrqueting d’Andorra (SIMA) se celebrarà, el proper 30 de maig al Centre de Congressos de la capital. L’organitzador de l’esdeveniment, Fernando Blanco, ha explicat que aquesta primera edició se centrarà en l’ús de les noves tecnologies mòbils, ja que el futur de les comunicacions és fer la majoria d’activitats a través dels telèfons mòbils o les tauletes electròniques. De fet, les grans novetats de les que també es parlarà al congrés seran els mecanismes de pagament des del mòbil que arribaran properament a Europa. La voluntat d’aquest esdeveniment és acostar professionals de l’àmbit del màrqueting i les noves tecnologies d’Andorra i Espanya, perquè puguin compartir coneixements i establir vies de negoci.

El SIMA està organitzat per l’empresa Sisègrau i compta amb el patrocini d’Andorra Telecom, i també amb la col·laboració, entre altres, del Comú d’Andorra la Vella i RTVA, i amb el suport de la Universitat Oberta la Salle i la Universitat d’Andorra.

L’organitzador, Fernando Blanco, ha explicat que la voluntat és acostar els professionals de l’àmbit del màrqueting i les noves tecnologies per crear un espai de debat i compartir experiències.

Tenint en compte que l’ús de les noves tecnologies cada vegada es decanta més cap als telèfons mòbils i les tauletes electròniques, els organitzadors han triat el mòbil com a temàtica central d’aquest congrés. De fet, Blanco ha indicat que cada vegada els telèfons mòbils seran més grans i substitueixen tota mena d’aparells, des de les càmeres de fotografies fins als ordinadors portàtils. En un futur proper, però, el mòbil servirà com a mitjà de pagament, i Blanco ha indicat que tots els sistemes de pagament que s’estan desenvolupant van en la línia que es pugui fer el pagament mitjançant aquests mecanismes.

Entre els ponents, que participaran en diverses taules rodones, es comptarà amb professionals d’Andorra i d’Espanya com Anna Rodríguez Ferré, Ferran Costa, Armand Pedrós, Montserrat Casalprim, David Roman, Aurea Gómez, Sisco Sapena, Alex Puig o Dionís Guzman. I parlaran de qüestions com el turisme, l’educació, la publicitat, l’arribada de les aplicacions i el futur i les tendències de les noves tecnologies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada