xina
L’Ambaixada de la República Popular de la Xina i el Ministeri d’Afers Exteriors celebren aquest dilluns el 20è aniversari de les relacions diplomàtiques entre els dos països amb una jornada de marcat caràcter cultural.

L’Auditori Nacional acollirà a les 21:30 el concert de la formació jazzística Shanghai Magnòlia Band. Amb vint-i-dos anys de carrera, és una de les bandes de referència de la ciutat i forma part dels intercanvis culturals organitzats pel Ministeri de Cultura xinès.

El guitarrista Duan Changwu és un dels primers i millors intèrprets de flamenc a la Xina. Amb una llarga trajectòria, va ser convidat a tocar al pavelló espanyol a l’Exposició Universal de Shanghai i és la imatge a la Xina de la coneguda marca de guitarres Alhambra.

Un altre membre destacat de la formació és el cantant Zheng Bing, reconegut per la seva capacitat d’interpretar diferents estils i la seva marcada personalitat.

La Shanghai Magnòlia Band té un estil únic amb una fusió sonora molt particular. És una banda apassionada per la música llatina i el jazz que s’interpretava a Shanghai als anys 30 i 40 del segle passat.   

El programa que interpretaran a l’Auditori Nacional d’Andorra inclou temes tradicionals i populars xinesos però també versions de temes molt coneguts de grups com Eagles i estàndards de la musica llatina. L’entrada és gratuïta.   

L’altre acte de la jornada és l’obertura de l’exposició “Panoràmica de la Xina”. Els fotògrafs participants mostren al públic l’esforç del poble xinès per construir un país pròsper i civilitzat, respectant la natura i protegint el medi ambient i el seu ric patrimoni cultural.

Les imatges de l’exposició reflecteixen el mosaic format per una natura exuberant i un patrimoni històric ric que han de conviure amb un procés de desenvolupament i modernització el més sostenible i harmoniós possible.

L’exposició Panoràmica de la Xina es podrà visar al subsòl de l’Auditori a partir del 30 de juny i fins al 15 de juliol. L’entrada és gratuïta. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada