Passió i complicitat. Amb aquestes dues grans paraules es pot sintetitzar la relació de confiança que neix entre un professional de la bellesa i el client. Quan assistim a un saló de perruqueria, esperem trobar en ell a un entusiasta de l’art del cabell, que ens faci sentir relaxats per gaudir de la sessió. Però no és fàcil que sorgeixi l’enamorament. Si ets un professional de la bellesa, i estàs explorant les teves opcions en un portal d’ocupació, volem desvetllar que hi ha un univers de clients esperant-te. I que darrere de ‘es necessita perruquera’ hi ha una gran oportunitat per portar al límit la teva creativitat i el repte d’aconseguir que algú se senti com mai. Avui et desvetllem com és el nostre professional de la bellesa ideal perquè volem que el crush sorgeixi com més aviat millor.

Passió per l’art del cabell
Quan anem a un saló de bellesa, esperem obtenir una bona dosi de satisfacció. Volem sentir-nos mimats en entrar; escoltats i compresos en explicar el nostre canvi de look; anhelem que el perruquer o la perruquera ens aconselli durant el procés, que s’impliqui, per sortir per la porta feliços de veure’ns molt millor del que vam entrar.

Perquè el goig ens envaeixi en un saló de perruqueria, no hi ha res com trobar-nos amb un professional que senti passió per l’art del cabell. Hem deixat penjades les preocupacions del nostre dia a dia a l’entrada amb l’única finalitat de gaudir del nostre temps i volem passió. Devoció. Sentir que el professional de bellesa valora que el canvi de look és important per a nosaltres (que no és un simple tall, coloració o pentinat), que té a les mans la possibilitat d’arrencar-nos una geganta somriure quan ens descobrim de nou al mirall.

Ens entusiasma que coneguis les noves tendències i que t’esforcis en obtenir el millor resultat possible, però encara més que et presentis a tu mateix com un alumne etern i insaciable de l’art del cabell. Perquè sempre estarem a temps d’aprendre que la clau de l’èxit està en no rendir-se i en reinventar-se.

El poder de la complicitat
Més enllà de domini de les tècniques o del coneixement de les últimes tendències, a la sala de perruqueria, esperem trobar un còmplice, a un amic, una espècie d’ànima bessona que en l’univers de l’estètica aconsegueixi fer-nos sentir millor. Per això, dipositem totes les il·lusions al voltant d’un canvi de look a les mans, saps la importància que té el cabell a la nostra imatge i s’esforça a plasmar els nostres desitjos de la forma més honesta possible.

Els clients confiem en els professionals de la bellesa, reconeixem que ningú sabrà orientar-nos en el moment de realitzar un canvi en el cabell. Aquí està la màgia d’assistir a un saló: en l’intercanvi sincer entre professional de la bellesa i el client, que confia en la perruquera el dia del seu casament, en un esdeveniment important o per a materialitzar aquestes decisions que es plasmen de forma genial amb un canvi de look.

Un apassionat de l’art del cabell i un còmplice per als nostres petits i grans moments. T’atreveixes a ser-ho tu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada