Un comandament a la màniga

comandament

És tal la quantitat de novetats que Google ha presentat en el seu esdeveniment per a desenvolupadors I/O 2015 que durant algunes setmanes l’empresa líder en el sector de les NNTT i internet amenaça amb convertir-se en la capçalera de portada de tots els butlletins informatius de tecnologia.

L’últim desenvolupament i un dels més revolucionaris és el de convertir les nostres mànigues en controladors remots de dispositius. Es van acabar els comandaments a distància, la màniga d’una camisa, serà la que relacioni l’usuari amb el món tecnològic.

Es tracta del projecte Project Soli, un projecte de la divisió d’innovació Google ATAP, en el qual Google intenta buscar formes noves d’interacció entre usuaris i tecnologia. El projecte en concret és l’anomenat Project Jacquard. El desenvolupament entra en la línia del que tèxtil doncs Google ha dissenyat un teixit de gran conductivitat que sense deixar de ser fil pot connectar-se mitjançant una app amb qualsevol dispositiu mòbil o de la llar.

Sens dubte és un desenvolupament que malgrat que té certes utilitats no és un gran avenç per a la humanitat. A més de plantejar un problema absurd Què faran aquells que portin samarreta? En una altra línia, sembla que aquest teixit de gran conductivitat pot ser la porta d’entrada cap al disseny de tecnologies molt més potents.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.