Un ciclista perd la vida en un accident al Coll d’Ordino

L’home no resident, anglès d´uns 35 anys, ha perdut la vida aquest matí en perdre el control de la seva bicicleta al Coll d´Ordino i impactar contra un element de la via. L´home ha quedat inconscient i ha estat evacuat amb helicòpter fins a l´Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Malgrat les tasques de reanimació, ha estat impossible salvar-li la vida.

Segons ha informat RTVA, a causa de l’impacte l’home ha entrat en parada cardiorespiratòria i amb politraumatismes. Fins al lloc dels fets s´han traslladat el cos de Bombers, la Policia i el SUM. L´home ha estat evacuat fins a l´Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb pronòstic molt greu, on després de practicar-li maniobres de reanimació, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

L´accident s´ha produït als voltants de les 11 del matí. El ciclista que havia sortit sol, s´hauria afegit a un grup de ciclistes quan baixava el coll d´Ordino. L´accident s´ha produït en un revolt pronunciat en el quilòmetre vuit.

Segons fonts pròximes a la investigació, a causa d´un excés de velocitat, el ciclista s´hauria passat de frenada, hauria perdut el control, impactant contra algun element de fora de la calçada. El ciclista ha sortit disparat uns 10 metres, quedant inconscient.

L´accident ha afectat la circulació al coll d´Ordino, que ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa.