Un centenar d’infants participen als Tallers de Pasqua de la Massana

Durant les vacances de Setmana Santa, el Comú de la Massana ofereix els Tallers de Pasqua, amb el doble objectiu de donar un servei als pares que treballen i que els nens s’ho passin la mar de bé. Els objectius s’estan complint.

“La meteorologia no acompanya i hem d’anar canviant el planning sobre la marxa, ja que sempre intentem fer el màxim d’activitats a l’aire lliure”, explica el coordinador dels tallers, Matthieu Leyder, que afegeix que “tenim un equip de monitors molt dinàmic, que proposa constantment als nens activitats divertides, com jocs per potenciar la psicomotricitat o tallers de manualitats”. En total participaran en aquestes dues setmanes d’activitats 105 nens i nenes.

El Comú organitza tallers durant tots els períodes de vacances escolars i intenta que les activitats estiguin relacionades amb cada època de l’any perquè els nens, a part de passar-s’ho bé, aprenguin costums i tradicions. Això sí, totes les activitats són molt divertides, ja que es potencia la part més lúdica, com ara jocs col·lectius, piscina, projeccions de pel·lícules, tallers de cuina, etc.

L’horari dels Tallers és de 9 a 18 h, però hi ha un servei de guarderia opcional de 7.30 a 9 h i també un servei de ludoteca, de 7.30 a 9 h. D’aquesta manera, s’ofereix una àmplia cobertura per a les famílies que ho necessiten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.