Un centenar d’infants participen als Tallers de Pasqua

 

Durant les vacances de Setmana Santa, el Comú de la Massana ofereix els Tallers de Pasqua, amb el doble objectiu de donar un servei als pares que treballen i que els nens s’ho passin la mar de bé.

Des d’avui i fins el pròxim 5 d’abril, un centenar d’infants participen en aquestes activitats. “Intentem oferir el màxim de propostes a l’aire lliure i per això demà hi haurà una sortida per jugar amb la neu i fer baixades amb trineu”, explica el coordinador dels tallers, Matthieu Leyder. La consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, afegeix que “tenim un equip de monitors molt dinàmic, que proposa constantment als nens activitats divertides, com jocs per potenciar la psicomotricitat o tallers de manualitats”.

El Comú organitza tallers durant tots els períodes de vacances escolars i intenta que les activitats estiguin relacionades amb cada època de l’any perquè els nens, a part de passar-s’ho bé, aprenguin costums i tradicions. Per això hi haurà, per exemple, un taller d’ous de Pasqua. Això sí, totes les activitats són molt divertides, ja que es potencia la part més lúdica, com ara jocs col•lectius, piscina, projeccions de pel•lícules, tallers de cuina, etc.

L’horari dels Tallers és de 9 a 18 h, però hi ha un servei de guarderia opcional de 7.30 a 9 h i també un servei de ludoteca, de 18 a 20 h. D’aquesta manera, s’ofereix una àmplia cobertura per a les famílies que ho necessiten.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada