Un centenar de Volkswagen es concentren al Prat Gran d’Encamp (Vídeo)

El Prat Gran d’Encamp acull, aquest diumenge, un centenar de Volkswagen que s’han concentrat per ‘passar el dia entre amics i parlar de cotxes’. La trobada, organitzada pel Club Volkswagen Andorra es repeteix cada estiu i hivern sense cap ànim de lucre, i tal com explica un dels organitzadors, Francesc Gómez, l’objectiu és ‘que tothom s’ho passi bé’, i que igual que es reuneixen a Espanya i França amb altres conductors de Volkswagen, les trobades també es puguin fer a Andorra.

Des de les 9.30 hores d’aquest diumenge el Prat Gran d’Encamp ha començat a rebre vehicles Volkswagen, sobretot diferents versions del Golf, provinents d’Andorra i Espanya, ja que els francesos no han pogut venir per culpa del temps i les nevades a França. S’han acostat Golfs des dels primers models fins a la sèrie set que ha sortit fa poc.

Al voltant d’un centenar de vehicles s’han acabat reunint, i els assistents han pogut gaudir d’un esmorzar de germanor per després poder participar a la rua cap al Peretol, on faran una activitat de neu.

Aquesta és la tercera trobada d’hivern que s’organitza a Andorra, però ja fa cinc anys que es fa la trobada de Volkswagen d’estiu, i un dels organitzadors, Francesc Gómez, assegura que la intenció és repetir-ho cada any. Una vintena de persones participen a l’organització i els diners que s’obtenen són per pagar les despeses i per millorar la propera trobada amb més sortejos i regals. Gómez assegura que ‘no tenim ànim de lucre, invertim moltes hores en això perquè ens agrada.

El principal objectiu és reunir-se i parlar dels Volkswagen, que són la devoció dels participants, però també s’intenta fer activitats perquè les famílies puguin gaudir de l’esdeveniment. Així, en aquesta ocasió s’ha ofert el ‘tot inclòs’ de menjar per als assistents, i l’activitat de neu, però ja s’està preparant la trobada d’estiu, que serà de dos dies, i en què hi haurà més activitats.

La propera trobada serà els dies 13 i 14 de juliol, també al Prat Gran, ja que el Comú d’Encamp els cedeix l’espai i ‘aquest lloc agrada molt perquè és maco i en poden gaudir les famílies’. El primer dia, a més de la concentració de cotxes es farà un dinar de germanor i una activitat sorpresa, i a la tarda es deixarà temps lliure per poder anar a Caldea, de compres, o on cadascú vulgui, i al vespre es farà un sopar de germanor al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. El diumenge hi haurà un esmorzar popular, i més tard una rua per totes les parròquies, seguida d’un dinar i sortejos de rodes i altres materials per als cotxes.