Un centenar de policies es concentren davant del Consell General i ho faran cada setmana (Vídeo)

La plaça del Consell General ha estat aquesta vegada el lloc triat pels membres del Cos de Policia per manifestar-se en contra de les modificacions en els complements de jubilació, coincidint amb l’inici de la sessió parlamentària d’aquest dijous a la tarda. Sobre l’esdeveniment, que ha congregat un centenar de persones, i on s’ha tornat a demanar la dimissió del cap de Govern, Toni Martí, el portaveu del SICA, Joan Comella, ha dit que ‘més que una manifestació, s’ha tractat d’una concentració’. Sobre futures reivindicacions, Cornella ha avançat que han decidit continuar manifestant-se si s’escau cada setmana, ‘mentre l’actitud del Govern sigui la mateixa’, tot i que ha reconegut que es troben limitats per qüestions d’organització.

Les persones que s’hi han donat cita, ‘no només policies, sinó també gent del carrer’, s’han abillat amb nassos llargs i duien bitllets de 100 dòlars amb la cara de Martí dibuixada. Una vintena de manifestats han entrat a la sessió del Consell General i han confirmat que s’hi quedaran fins al final, sense fer cap tipus de manifestació sorollosa. Sobre aquest fet han dit que és un dret que exerceixen ‘com a ciutadans i que de pas, aprofitant l’avinentesa, es queden fins al final, perquè hi ha preguntes que els afecten’.

Quan Martí ha arribat al Consell General, per la porta principal i acompanyat del ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca i pel ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, els manifestats els han rebut amb una xiulada i amb crits de dimissió. Comella ha dit que era la primera vegada que els veia entrar als tres junts, i que ‘cadascú ho interpreti com vulgui’. Tot i així, Comella ho enten com ‘una resposta a les nostres reivindicacions’.

Amb tot, Comella ha dit que estan contents per la resposta que han tingut i que la xifra de manifestants (un centenar) és més que bona. Fins i tot, ha reconegut ‘hi ha vingut gent desvinculada del cos de policies’. Durant la manifestació, s’han tornat a sentit crits de dimissió i d’acusació al Govern de dir mentides. A més, han demanat al cap de Govern que demani disculpes per no poder complir el que havia promès en la campanya electoral.

 

3 comentaris

  1. Un centenar de ganduls, voleu dir i que donen mala imatge a Andorra. Massa farts.

  2. Tens tot la raó currante!! no viuen en aquest mon! una vergonya.

  3. Trobo molt encertada la caracterització amb els nassos. (tot i que algun el porta al revés) Certament s’ha de tenir nassos (per no dir una altra cosa) per manifestar-se demanant conservar una situació de privilegi insostenible i que hem de pagar entre tots i a sobre portar un cartell autoanomenant-se “Víctimes”. Sou uns CARADURES i prou.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES