Un centenar de persones han participat en la 6a Trobada Canillo-Ordino, amics i famílies competeixen en una de les curses d’orientació més consolidades, això sí, tot en un ambient de germanor entre parròquies.

Des de fa ja 6 anys la Trobada Canillo-Ordino és una de les fites marcades al calendari de les dues parròquies. Una jornada per reunir amics i famílies, que gaudeixen de la cerca i exploració en un ambient totalment natural segons informa RTVA.

La cursa d’orientació té dos recorreguts: un de llarg i un de curt. El curt és el que acostuma a tenir més participació i enguany ha tingut 10 fites, 3 més que en anteriors, una novetat que fa que la jornada duri una mica més.

L’afluència ha sigut menor que en altres anys a causa de la coincidència de la data amb la segona Pasqua. Però aquest cap de setmana el temps ha acompanyat, cosa que l’any anterior no va ser succeir.

Els participants acostumen a ser habituals any rere any, però a vegades també s’hi afegeixen de nous que participen per primera vegada.

El format actual, amb la cursa d’orientació al matí i un dinar de germanor al migdia, ha permès donar continuïtat a la trobada entre les dues parròquies que es va fer durant anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada