Un centenar de persones celebren el tradicional Aplec de Sant Romà dels Vilars

sant-roma-vilars

El  15è Aplec de Sant Romà dels Vilars ha aplegat un centenar de persones al Pla de Sant Romà, amb un aperitiu amenitzat pel grup de música Duet Platino,després de la missa solemne a la capella de Sant Romà dels Vilars. La cònsol major d’Escaldes-Engordany ha comentat que el pròxim dia 5 d’octubre s’iniciarà el procés d’adjudicació de les obres a l’avinguda del Fener, que està previst que finalitzin en sis mesos.

La celebració del tradicional Aplec dels Vilars ha reunit a veïns de la parròquia, que han acudit a la missa solemne a càrrec del mossèn d’Escaldes-Engordany, on també s’ha beneït el terme de Sant Romà dels Vilars, un aplec que sempre coincideix amb el darrer cap de setmana de setembre. Un cop finalitzada la missa, els assistents han gaudit d’un aperitiu organitzat per la Unió Pro-turisme d’Escaldes-Engordany al Pla de Sant Romà dels Vilars i, a més, també hi ha hagut música i ball a càrrec del grup Duet Platino. La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín ha aprofitat per recordar que l’Aplec de Sant Romà és una festivitat “molt tradicional de la parròquia” i que no volen “perdre” aquest tipus de celebracions.

L’inici de les obres de millora de l’avinguda del Fener, en breu

D’altra banda, Marín també ha comentat que el pròxim cinc d’octubre s’iniciarà el procés d’adjudicació de les obres de l’avinguda del Fener, unes obres que, segons ha explicat la cònsol seran “molt complicades, però necessàries”. El ple de Comú que se celebrarà a mitjans d’octubre permetrà adjudicar les obres, que segons ha explicat Marín “és una de les inversions més grans d’aquest mandat, per la necessitat de fer aquesta separativa” referint-se a la intersecció entre la parròquia d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. En principi està previst que les obres finalitzin en sis mesos, tal com ha assenyalat la cònsol major de la parròquia.

Marín també ha explicat que aquesta setmana ha estat molt productiva per la parròquia, amb la signatura de diversos convenis i la celebració de les Jornades d’Innovació que s’han realitzat aquests dies, que aquest dissabte al matí han servit per veure la primera prova pilot a Europa del vehicle elèctric autònom, a Escaldes-Engordany, ja que, des del Comú asseguren que la seva intenció és que “la parròquia estigui activa i tingui energia”.

(Text i foto: ANA)

TOTES LES NOTÍCIES