Les dependències de la duana de la Farga de Moles s’han omplert aquest dimecres al matí d’interessats en adquirir un dels 63 lots que l’Agència Tributària subhastava i que han estat decomissats en els darrers mesos. Des de cotxes i ampolles d’alcohol fins a armaris o un carro amish passant per màquines fotogràfiques o articles de perfumeria són alguns dels productes que s’oferien i que han captat l’atenció del més d’un centenar d’assistents que s’han aplegat a la sala. La primera subhasta ha començat a les 10 hores i ha comptat amb productes amb preus de sortida des dels 250 euros fins als 14.916 euros per al darrer lot format per més de 3.000 ampolles d’alcohol. Un cop acabada aquesta primera ronda, els articles que no hagin tingut comprador es tornen a subhastar amb una rebaixa del 25% en el preu de sortida, segons han explicat des de la Duana. Per últim, aquells lots que no hagin estat adquirits ni en la primera ni en la segona subhasta, es tornaran a posar a disposició dels licitadors que podran oferir el preu que creguin convenient i seran atorgats per mitjà d’adjudicació directa. Els responsables de la Duana també han indicat que fa alguns anys es feien quatre o cinc subhastes cada any mentre que ara se’n fan una o dues perquè hi ha menys material.

Més d’un centenar de persones han acudit aquest dimecres al matí a les dependències de l’Agència Tributària a la duana de la Farga de Moles per mirar d’adquirir un dels 63 lots que se subhastaven. Es tracta de cotxes, productes de perfumeria, alcohol o altres que la Guàrdia Civil ha decomissat en els darrers mesos i que es poden adquirir a preus prou assequibles.

Així, per exemple, des de la Duana han explicat que s’ha subhastat un Volkswagen Golf del 2010 per 3.300 euros, un Ford Torino del 1970 per 4.080 euros o una pick up GMC, model Spinter del 1980 per 6.251 euros. Com a curiositat, un dels lots era d’un carro per caball característic dels Amish que s’ha subhastat per 2.501 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada