bpa 1

Un diari econòmic espanyol assenyala l’interès d’un banc de l’estat veí per adquirir el banc bo que resulti de BPA, la crisi del qual continua centrant les agendes polítiques. D’una banda, el ministre de Finances, Jordi Cinca, es va reunir ahir amb el titular espanyol d’Economia, Luis de Guindos. Tot i que no n’han transcendit els detalls, aquest va ser un dels temes importants de la reunió. I aquesta tarda serà el cap de Govern qui es reunirà amb els líders polítics per parlar de l’afer.

Antoni Martí vol informar, en les properes hores, els líders de les quatre forces polítiques amb representació al Consell General de les darreres actuacions de l’executiu pel que fa a la crisi de BPA. El cap de l’executiu ha mantingut diverses trobades amb els líders polítics des que va esclatar l’afer amb la intenció de mantenir-los informats de les novetats. A més, aviat hi ha d’haver una reunió entre els diversos actors implicats i l’Agència de Resolució i Reestructuració Bancària per tractar el full de ruta d’una possible solució per a BPA.

També és previst que la setmana vinent, PryceWaterhouse Coopers presenti l’informe preliminar de l’auditoria que està fent al banc. De moment, ja ha identificat 600 comptes que vol revisar amb més profunditat. Per això, els gestors estan convocant els titulars, tant se val el país en què resideixin, perquè es presentin a la seu central del banc per signar un document bancari anomenat “KYC”.

Per la seva banda, diversos mitjans de comunicació especialitzats espanyols asseguren que alguns bancs de l’estat veí han començat a mostrar interès per adquirir BPA.

1 comentari

  1. Patètic, ens assabentem del que fan els nostres polítics pels diaris de fora. Transparència total la d’aquest Govern!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada