arbreLa  principal novetat d’aquest Nadal a Escaldes-Engordany és la instauració d’un arbre gegantí de vuit metres d’alçada situat a la plaça Coprínceps. Aquest divendres a la tarda s’ha realitzat l’encesa de llums a la parròquia escaldenca amb l’arbre gegant com a punt de referència. Enguany, la inversió s’ha situat en prop de 100.000 euros, una xifra similar a la de l’any anterior i com en altres ocasions també s’han instaurat una sèrie de ninots d’animació a diferents punts de la parròquia per atreure els més petits. D’altra banda, la cònsol major d’Escaldes, Trini Marín, s’ha mostrat satisfeta per la decisió de l’associació de comerciants de l’avinguda Meritxell, per tal d’unificar criteris en realització d’una avinguda conjunta amb Vivand. Marín ha destacat que “nosaltres som molts conscients que aquest eix és molt important i hem de centrar esforços perquè això beneficia a Escaldes i Andorra la Vella”. La cònsol ha explicat que “la voluntat sempre ha estat treballar conjuntament perquè aquest eix sigui únic”.
Text: L’encesa de llums a Escaldes-Engordany ha donat el tret de sortida al Nadal d’enguany a la parròquia escaldenca i ho ha fet de la mà de la principal novetat d’aquest any, un arbre de més de vuit metres d’alçada situat a la plaça Coprínceps. Els diferents consellers de la parròquia han estat els encarregats de forma conjunta d’encendre les llums d’aquest nou atractiu gegantí.

Com ja es va fer l’any passat, la parròquia també ha incorporat diferents ninots d’animació en diversos punts de la parròquia perquè els més petits gaudeixin d’aquests personatges. Enguany també s’ha canviat la decoració de l’entrada del carrer de la Unió i l’accés a Ciutat de Sabadell, tot i que la cònsol major de la parròquia, Trini Marín, ha recordat que “gran part de l’enllumenat és propietat del Comú, però també anem innovant en algunes decoracions i ornamentacions perquè la gent ens ho demana”. La cònsol també ha recalcat que “ara ho tenim molt millor perquè podem llogar motius i decoracions, però també cal aprofitar la il·luminació que tenim del Comú”.

En total, el pressupost d’aquest any s’ha situat al voltant de 100.000 euros, una xifra molt propera a la de l’any anterior i on també s’inclou la part nova que s’ha fet de lloguer. A més, per donar la benvinguda al Nadal, el Comú ha repartit xocolata desfeta i coca a petits i grans que s’han apropat a l’encesa de llums.

Satisfacció per la voluntat dels comerciants de Meritxell d’unificar-se amb Vivand

La cònsol s’ha mostrat satisfeta per la decisió dels comerciants de l’avinguda Meritxell d’unificar l’eix comercial amb Vivand, ja que segons Marín, “nosaltres som molt conscients que aquest eix és molt important i hem de centrar esforços perquè això beneficia Escaldes i Andorra la Vella”.

Marín també ha comentat que “ara el que ens toca és treballar conjuntament com sempre” i s’ha referit al projecte d’embelliment previst per part del Comú de la parròquia assegurant que “la idea és treure un concurs d’idees i aprofitar-ho per treballar-ho de forma conjunta, ja que hem de destinar tots els esforços perquè aquest eix sigui el punt de trobada pel turista quan arriba a Andorra”. A més, ha recalcat que “ara el que la gent espera és que les administracions treballin conjuntament de cara al futur i amb un projecte final que sigui bo per a tots”.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada