Un alumne de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell guanya el Premi COAC per a Treballs de Recerca

Un alumne de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell guanya el Premi COAC per a Treballs de Recerca 2018 de la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

El passat 24 de maig, la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va lliurar els dotzens Premis COAC per a Treballs de Recerca 2018 d’estudiants de batxillerat de les comarques de l’Alt Pirineu i l’Aran del curs 2017-2018, organitzat en col·laboració amb el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Ensenyament.

El primer premi va ser per al treball Aplicació de l’energia geotèrmica en un habitatge unifamiliar, de l’alumne Àlex Teruel de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. Els accèssits van ser per al treball Composició creativa en 3D i animació de presentacions, Joan Roqué, i per a Disseny, desenvolupament i funcionament d’un plató chroma de televisió, de Sergi Caminal i Enric Alís Viladomat, ambdós de l’Institut Joan Brudieu. L’entrega dels premis va tenir lloc a la sala d’actes de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell i va ser presidida pel delegat del Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC, Ricard Lobo.

L’objectiu del premi és fomentar l’interès entre els alumnes de batxillerat pels treballs de recerca i investigació relacionats amb l’arquitectura i el disseny; la ciutat i l’urbanisme; el territori i el paisatge; i l’ecologia i la sostenibilitat.

En aquesta edició dels premis hi han participat els següents instituts: Institut El Pont de Suert, Institut Pere Borrell de Puigcerdà, Institut d’Educació Secundària de Tremp, Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, Institut d’Aran de Vielha, Institut La Pobla de Segur i l’Institut Hug Roger III de Sort.