Un altre rellotge més

rellotge

Ja no queda cap dubte: el 2014 ha estat l’any avantsala dels dispositius “disponibles”. Des de que en el seu dia aquesta parauleta o la de wearables comencés a ressonar en tots els mitjans de comunicació, no ha passat pràcticament una setmana sense que aparegués un d’aquests dispositius. Els més famosos en aquest camp han estat els rellotges intel·ligents i actualment ja no queda pràcticament cap empresa de calat que no tingui el seu aparell de canell d’última generació.

Recentment hem pogut conèixer un més d’aquests prototips. Alcatel ha anunciat que se suma a la moda dels SmartWatch, afirmant que la diferència dels seus prototips amb el de la resta de competidors, serà la seva assequibilitat.

El d’Alcatel té un disseny semblant al Moto 360 i compta amb una pantalla circular que l’empresa ha justificat com un gest de complicitat als rellotges tradicionals. A més, la pantalla no ocupa l’espai total de l’esfera que està complementat per un anell semi-actiu.

Segons ha afirmat la pròpia empresa, el dispositiu pot estar connectat amb altres aparells amb sistema Android, permetent el monitoratge de les aplicacions, el control de la música, podrà fer fotos com disparador i rebrà les notificacions d’altres dispositius.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.