iphone

Hi ha productes que com l’iPhone, han passat de ser mers telèfons mòbils per esdevenir part de la nostra història i cultura col·lectiva occidental. El sol fet que el vídeo en què el primer comprador de l’iPhone 6 veu com la seva adquisició cau a terra hagi donat la volta al món, ja ens fa suposar que no ens trobem davant d’un fenomen normal. Alguns l’anomenen obsessió altres progrés, sigui com sigui el cert és que les xifres han tornat a confirmar que els nous dos dispositius de la signatura de la poma han donat una nova campanada.

Les pre-vendes ja anunciaven que aquest no era un artefacte normal. Els Apple-addictes que havien reservat el producte abans de la seva aparició ascendien a 4 milions. El més xocant va ser quan l’iPhone 6 i l’iPhone 6 més van arribar durant el primer cap de setmana als 10 milions d’unitats venudes. D’aquesta manera aquesta sisena entrega es converteix en el llançament d’Apple amb millors vendes. Mentre l’iPhone 5 va vendre 5 milions d’unitats en els dos primers dies, els 5S i 5C arribaven fins als 9 milions.

En resum podem afirmar que la febre segueix i malgrat que els telèfons de la companyia de la poma apareguin cada any una mica renovats segueixen sent rebuts com revelacions.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada