En el seu moment ningú s’atrevia a fer front a Facebook. La xarxa social més important del globus feia i desfeia com volia, en gran part gràcies a la immunitat que tenia per haver donat suport a Barack Obama en el seu meteòric ascens cap a la Casa Blanca. En l’actualitat, aquells temps daurats per a la xarxa social de Mark Zuckerberg han acabat, i des que Donald Trump va arribar al Despatx Oval la vida del gegant tecnològic s’ha complicat.

Estranya és la setmana que no es denunciï a Facebook per alguna pràctica de dubtosa ètica i estrany és també veure com les grans institucions mundials es pleguen com abans ho feien. En aquesta ocasió ha estat Alemanya qui ha donat un cop a la xarxa social. L’oficina antimonopoli del país europeu ha decretat que Facebook no podrà compartir informació de les dades dels seus usuaris amb tercers. Això significa que la xarxa social tindrà grans problemes per a monetitzar les ingents quantitats d’informació de les quals gaudeix.

Segons l’òrgan alemany, Facebook fa abús de poder amb aquesta informació i ja des de 2016 porta en litigi amb la xarxa social. Per la seva part, els de Zuckerberg discrepen davant aquesta afirmació i assenyalen que “continuarem defensant la nostra posició”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada