Entre Nadal i Reis han entrat 175.000 vehicles al país. Una xifra que està per sobre, en un 8,5%, del mateix període de l’any passat. Des de Mobilitat es fa un balanç positiu de tota la campanya destacant les retencions del 28 de desembre sobretot entre l’estació d’esquí del Peretol i la parròquia de Canillo.

La previsió que tenien des de Mobilitat era que entrarien uns 165.000 vehicles entre les dues fronteres i finalment han estat 10.000 més segons ha informat RTVA.

Això suposa un 5% per sobre del previst. La dinàmica i el flux no han sorprès els tècnics de l’àrea de Mobilitat, que destaquen entrades molt potents al voltant de Nadal, amb una setmana de Reis tradicionalment més fluixa i una operació retorn esgraonada.

El comportament del trànsit ha tingut clarament pics de densitat important com ara les retencions del passat 28 de desembre al tancament de les estacions d’esquí.

La festivitat demà dilluns a Catalunya i en alguns indrets d’Espanya, no ha d’influir en el trànsit demà, ja que en l’àmbit laboral és una jornada activa i el retorn oficial es tanca avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada