google-minuteEl que pot succeir en un minut actualment és molt més del que succeïa en un minut de fa cinquanta anys. Les NNTT han permès que amb tan sols un clic puguin esdevenir multitud de coses.

Això és el que demostra una infografia realitzada per l’empresa SumoCoupon sobre el que succeeix en 60 segon dins de Google.

En un minut es produeixen 2,4 milions de recerques, en un minut es produeixen 20,6 milions d’impressions d’anuncis, en un minut es descarreguen 1,2 milions d’aplicacions a Google Play, en un minut s’inverteixen 12.200 euros en investigació i desenvolupament, en un minut Google ingressa 123.109 $, en un minut s’envien 4 Chromebooks, en un minut es registren 642 nous usuaris a Google +, en un minut 199 persones busquen un cupó de descompte.

Un minut ja no és el que era i les empreses del sector ho saben. És per aquest motiu que el temps per a elles és or i intenten rendibilitzar sigui com sigui.

Google mai descansa i hauríem de preguntar si a la fi hem donat massa poder a una maquinària que necessitem com aire que respirem i ens controla com mai res l’havia fet.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada