Últims retocs a la nòria d’Escaldes abans de la inauguració

noria-1Els operaris encarregats de muntar la nòria itinerant d’Escaldes-Engordany hi fan avui els últims retocs per a la inauguració d’aquesta tarda. L’estructura ja està acabada i s’hi han instal·lat les cabines on aniran els passatgers.

Expectació aquest matí al Clot d’Emprivat: els curiosos miraven embaladits com la construcció de la nòria anava avançant a grans passos. Els turistes que s’hi aplegaven deien que esperaven ansiosos que comencés a funcionar i és que creuen que el giny aportarà atractiu turístic a la parròquia.

El muntatge va començar ara fa tot just deu dies i semblava impossible que amb tan poc temps es pogués construir tota la nòria, però sembla que tot està a punt per a aquest vespre. Aquest matí s’han acabat d’instal·lar les 42 cabines, el darrer pas perquè aquesta tarda es pugui fer el viatge inaugural.

Serà a les 19h. quan les autoritats podran pujar-hi i fer el primer viatge amb aquest giny de gairebé setanta metres. La resta en podran començar a gaudir aquest cap de setmana amb viatges de deu minuts a set euros, tot i que és previst que les botigues de la zona puguin repartir descomptes entre els clients.

La nòria quedarà instal·lada fins passat Reis.

TOTES LES NOTÍCIES