emprenedoria-seuEl  pròxim dilluns, 12 de setembre, finalitzarà el termini per a la presentació de projectes a la segona edició del Concurs d’Emprenedoria per a universitaris de l’Alt Urgell, que s’emmarca en el programa Odisseu. Les sol·licituds, acompanyades d’una breu memòria explicativa del projecte, s’han de presentar al registre del Consell Comarcal abans de les 14 hores.

El concurs, organitzat pel Consell Comarcal amb la col·laboració del Consorci que gestiona el programa Leader al territori, va adreçat a joves que actualment estiguin cursant estudis universitaris o bé a persones que ja hagin obtingut un títol universitari i que tinguin la intenció de crear la seva empresa a l’Alt Urgell i fomentar així l’ocupació al nostre territori.

Els dos premis que estableixen les bases consisteixen l’allotjament de forma gratuïta al viver d’empreses de l’Alt Urgell i material informàtic valorat en 1000 euros i 500 euros, respectivament, per al primer i segon premi.

Les finalitats del concurs són donar suport a projectes empresarials amb una clara vocació de realització i potenciar la cultura emprenedora entre el col·lectiu universitari per fomentar el retorn del talent jove als territoris rurals. Per altra banda també, es pretén donar a conèixer els serveis i recursos que ofereix el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la Seu d’Urgell, al món empresarial i a l’emprenedoria del territori.

Aquest Concurs d’Emprenedoria del CETAP està cofinançat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el CEEI Lleida i el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya en el marc del projecte de cooperació Odisseu cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural). El Concurs compta amb la col·laboració i participació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del Programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Les persones interessades poden consultar les bases a: www.alturgell.cat i www.cauc.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada