Última oportunitat per a l’empresa de l´aparcament dels Pouets. Si no obre el 17 de febrer, el comú rescindirà el contracte i la penalitzarà amb 500 euros per cada dia de retard en l’entrega de les claus. Per altra banda, la minoria ha denunciat més irregularitats en l’adjudicació del Casal Calones.

El comú d’Andorra la Vella ha decidit acabar la treva amb l’empresa adjudicatària de l’aparcament dels Pouets, Dionis SLU: o obren el proper divendres, 17 de febrer, o entreguen les claus al comú i es rescindeix el contracte. I per cada dia que no entreguin les claus, 500 euros de multa. En l’última pròrroga la corporació ha buscat més garanties se’n preveuen més per a l’Administració.

Hi ha una altra adjudicació del comú que segueix portant polèmica. El concurs sobre els menús del Calones. El consell de comú, CdI+LdA, Jordi Minguillón, ha denunciat que hauria d’haver passat per consell de comú.

Sobre aquest afer, ara la Batllia haurà de decidir si l’adjudicatària dels menús del Calones té dret a indemnització després que es detectés un error de càlcul en la concessió, ja que els àpats s’haurien d’haver atorgat a l’empresa que en va quedar exclosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada