glassesCom tots els desenvolupaments esdevinguts en el sector de les NNTT, sorgeix una empresa capdavantera que és qui porta la batuta i més tard altres firmes li segueixen fins arribar a millorar la proposta inicial d’aquesta companyia. En el cas de les Google Glass ideades pel gegant de la xarxa, encara no havia aparegut cap proposta similar que fes ombra a la de Google. No obstant això, ja podem dir que la companyia Atheer s’ha posat mans a l’obra i sembla ser que la seva proposta va un pas més enllà que la de la primera pàgina web del planeta.

Segons la informació aportada per Atheer seves ulleres de realitat augmentada proposen una experiència molt més plena ja que detecten les mans com a element útil i relacionat amb el propi dispositiu. D’aquesta manera l’ usuari s’estalvia la necessitat d’acudir als controls de les mateixes ulleres. Des de passar fulls gràcies a les mans fins a jugar -se plenament a jocs 3D són algunes de les possibilitats que aquest artefacte permetrà.

Encara que de moment les ulleres de Atheer, amb un funcionament semblant als Kinect de Microsoft, han d’estar relacionades mitjançant una aplicació amb el Smartphone, a ningú se li escapa que estem davant d’un desenvolupament que pot ser el trampolí perquè les ulleres del futur siguin encara millors.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada