Unió Laurediana demanarà a Camprabassa i al comú de Sant Julià els informes de l’auditoria d’una empresa privada sobre l’afer de la mort de l’ós. Considera que són una prova evident de la mala gestió de la infraestructura.

Joan Albert Farré, conseller d’Unió Laurediana al comú de Sant Julià, ha mostrat la seva estranyesa per la diferència entre l’informe inicial del Govern per l’afer de la mort de l’ós i els posteriors elaborats per una empresa privada i que van provocar l’acomiadament de dos empleats del parc. Farré demanarà a Camprabassa i el comú de Sant Julià aquestes investigacions. “Sabem i ens estranya que hi va haver un primer informe del Govern que anava en una direcció i ara hi ha uns nous informes elaborats per empreses privades que sembla que van en una altra direcció i que han donat lloc a aquests acomiadaments”, diu.

Creu que l’incident de la mort de l’ós demostra que Naturlàndia està sent gestionada malament des de fa temps, almenys des de fa dos anys. “Entenem que els problemes que sorgeixen en el parc és perquè la gestió no ha estat prou acurada. La figura de gestor del parc, el senyor Ordóñez, no fa bé la seva feina”, denuncia.

Finalment, ha afirmat que creu que Naturlàndia pot ser un gran actiu per la parròquia i el país, però si està ben gestionada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada