El conseller Josep Majoral Obiols, membre de Unió Laurediana (UL) i integrant del grup parlamentari Mixt, ha entrat dues demandes de informació a Sindicatura. Una primera per sol·licitar tota la documentació referent al projecte del vial de Sant Julià de Lòria i una segona en que també es demana tot el referent que va sortir a licitació per a la construcció de l’edifici conegut com The Cloud.

La primera demanda de informació està motivada perquè la darrera setmana, durant la presentació pública del projecte per part del ministre Jordi Torres a tots els mitjans al pont de Fontaneda, Majoral va detectar possibles mancances en referència a la mobilitat i seguretat dels vianants. Per aquest motiu i per intentar esvair qualsevol dubte sobre aquesta qüestió, el conseller entén cabdal disposar de tota la documentació per valorar en conjunt les accions que es duran a terme en el projecte.

A més, com a representant de la ciutadania, amb especial atenció a la que viu i treballa a Sant Julià de Lòria, Majoral recull el guant llençat pel ministre i es posa a disposició de tots els ciutadans de la parròquia, i de tot el país, per analitzar de manera conjunta el mencionat projecte i fer arribar les peticions i propostes al ministeri d’Ordenament Territorial amb la finalitat de millorar entre tots el projecte vital per a la qualitat de vida dels lauredians i dels turistes que ens visiten.

No en va, tres quartes parts dels vehicles que entren a Andorra cada any ho fan a través de la frontera espanyola i UL considera imprescindible que els canvis que es derivin de la no construcció del vial tal i com estava projectat no minvin la qualitat de la infraestructura que forma part de la porta d’entrada per a milions de visitants i turistes.

Pel que fa a la segona demanda de informació, el conseller vol seguir tal i com ho a estat fent fins ara, tot el procediment i construcció de l’obra. És per aquest motiu que es demana tota la documentació treta a concurs per a la licitació dels treballs. El conseller adverteix que seguirà molt de prop, tant la construcció com el cost de la mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada