Ubach tracta amb Reeker la cooperació bilateral entre Andorra i els Estats Units

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach.
La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach. Foto: SFG

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, s’ha reunit aquest dimecres amb el subsecretari d’Estat per a Europa i Euràsia dels Estats Units, l’ambaixador Philip Reeker, per tractar diferents àmbits de la cooperació bilateral. La trobada, que es va du a terme de manera telemàtica s’emmarca en la commemoració del 25è aniversari de relacions diplomàtiques entre Andorra i els Estats Units d’Amèrica.

Durant la reunió es va fer referència als diferents àmbits de col·laboració ja existents, especialment rellevant en l’àmbit educatiu, amb la vigència del Programa d’intercanvi Fulbright, que enguany fa 20 anys que es va signar. Ambdós mandataris van acordar continuar reforçant la cooperació bilateral en altres àmbits, com l’econòmic i financer.

Pel que fa les relacions multilaterals, Ubach i Reeker van destacar que Andorra i els Estats Units comparteixen valors i principis i van coincidir en que, en l’actual context de crisi sanitària, és més necessari que mai reforçar les relacions transatlàntiques.

TOTES LES NOTÍCIES