El secretari general de la Unió Sindical d’Andorra (USdA), Gabriel Ubach, s’ha mostrat especialment crític amb el projecte de llei de seguretat pública que la setmana passada va presentar l’executiu. “En lloc d’una llei de llibertats, és una llei de coaccions”, ha manifestat, afegint que sempre que sigui una protesta pacífica, s’ha de poder celebrar. A més, està en descacord amb el fet que els organitzadors hagin de respondre de manera subsidiària quan hi hagi danys en una manifestació.

“En lloc d’una llei de llibertats, és una llei de coaccions”. D’aquesta manera s’ha posicionat el secretari general de la Unió Sindical d’Andorra (USdA), Gabriel Ubach, sobre el projecte de llei de seguretat pública que l’executiu va aprovar la setmana passada. D’aquesta manera, i davant la possibilitat, recollida en el redactat, que una manifestació pugui ser prohibida o dissolta quan comprometi la lliure circulació o la integritat de persones i béns, Ubach ha manifestat que “una manifestació pacífica s’ha de poder fer” sempre i quan es faci respectant l’entorn i les persones. 

Ubach ha mostrat, de fet, la seva indignació perquè “s’impedeixi o es vulgui impedir que una persona pugui convocar una manifestació pacífica carregant-li a les seves esquenes totes les responsabilitats”. D’aquesta manera, valorava, a més, el fet que els organitzadors seran els responsables subsidiaris dels danys que hi pugui haver durant una manifestació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada