La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, continua la seva agenda de reunions bilaterals d’aquest dijous amb diferents països iberoamericans.

Així avui s’ha pogut trobar amb els ministres d’Exteriors de Colòmbia, Carlos Holmes Trujillo, amb el seu homòleg a la República Oriental d’Uruguay, Rodolfo Nin, així com amb la ministra d’Exteriors i Culte de la República de Costa Rica, Epsy Campbell i la viceministra d’Exteriors de Bolívia, Maria del Carmen Almendras.

Els diferents cancilleres de la la regió iberoamericana han mostrat a Ubach el seu suport a la candidatura d’Andorra per acollir la Cimera de caps d’Estat i de Govern el 2020. Ubach els ha exposat que aquest projecte representa una oportunitat per al Principat per tal de posicionar-se a iberoamericà i per enfortir els llaços de cooperació amb els 22 països d’aquest fòrum internacional.

Així mateix Ubach ha mantingut una trobada bilateral amb el titular d’Exteriors de El Salvador. La delegació andorrana també ha mantingut una reunió a nivell tècnic amb la delegació d’Equador per tal de fer una preparatòria de cara a la pròxima Cimera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada