Ubach es reuneix amb els seus homòlegs a Hondures i República Dominicana

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha tractat la candidatura d’Andorra per acollir la Cimera Iberoamericana el 2020, amb la titular d’Exteriors a Hondures, Maria Dolores Agüero i amb el viceministre de Cooperació Internacional i el Comerç Exterior de la República Dominicana, Hugo Rivera.

Ubach ha explicat als ministres iberoamericans el projecte de la candidatura d’Andorra per acollir la Cimera i que l’esdeveniment estigui obert a la participació dels diferents països de la comunitat. De la mateixa manera, han intercanviat sengles posicions de cara a la Cimera de caps d’Estat i de Govern que se celebrarà el 16 de novembre a Guatemala.

Andorra signa l’establiment de relacions diplomàtiques amb Madagascar i la República de Palau

El cap de Govern ha signat conjuntament amb el president de la República de Palau, Tommy Esang Remengesau, el document d’establiment de les relacions diplomàtiques entre els dos països. Els dos mandataris s’han reunit aquest dimarts a la seu de les Nacions Unides i han acordat impulsar les relacions bilaterals i establir un marc de cooperació mutu.

De la mateixa manera, la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i el seu homòleg a Madagascar, Eloi Alphonse Maxime, han signat avui l’establiment de les relacions diplomàtiques. Ambdós ministres han tractat temes d’interès mutu i han fet una prèvia de les posicions dels dos països un mes abans de la Cimera de la Francofonia que se celebrarà a Erevan.