TV3 estrena en ‘prime time’ el primer film sobre Kilian Jornet

La creixent popularitat de Kilian Jornet farà que avui dijous l’atleta cerdà sigui el protagonista de TV3 en horari ‘Prime time’ (de màxima audiència). A les 21:50, Televisió de Catalunya estrenarà en primícia el documental ‘Una fina línia’, dirigit pel francès Sébastien Montaz-Rosset, en què Jornet recorre a peu diversos cims nevats dels Alps.

Els autors del film han destacat el fet que, per a Kilian Jornet, “com per a d’altres altletes nascuts a muntanya, els desafiaments de l’entorn són part de la vida quotidiana”.

‘Una fina línia’ explora en les causes de les capacitats excepcionals de Jornet com a atleta de muntanya. La pel·lícula narra el primer any del projecte Summits of my life que culmina amb la travessia del massís del Mont Blanc, de sud a nord, a través d’una ruta d’escalada tècnica. Les mateixes vivències del corredor pirinenc, juntament amb detalls més íntims que expliquen la família i els amics, donen una idea de la persona que hi ha darrere tots els seus èxits extraordinaris.

Les curses i les hores d’entrenament d’en Kilian en un any suposen l’equivalent en altura a més de 70 ascensions a l’Everest, i sovint puja al cim del Mont Blanc (4.810 m) per fer el seu entrenament matinal.

El projecte Summits of my life continuarà els propers anys amb intents de rècord previstos a l’Elbrus (el cim més alt del continent europeu), el Matterhorn, el Mont Blanc, el McKinley i l’Aconcagua, i culminarà amb una expedició al sostre del món, l’Everest.

Foto: Summits of my life

TOTES LES NOTÍCIES