Turisme treballarà amb l’OMT la classificació dels allotjaments turístics

El Govern ha aprovat, a proposta del ministre de Turisme i Comerç, la signatura de l’acord de cooperació entre l’Organització Mundial del Turisme (OMT) i el Govern d’Andorra per al desenvolupament d’un nou sistema de classificació dels allotjaments turístics d’Andorra.

Mitjançant aquest acord aquest organisme assessorarà la redacció dels reglaments de classificació que desenvoluparan la futura Llei general de l’allotjament turístic. Per dur a terme aquest projecte de text, l’OMT comptarà amb la col·laboració de l’empresa Magma Hospitality Consulting, una consultora especialitzada en el sector hoteler i més concretament en la reputació en línia i els sistemes de classificació d’allotjaments turístics. L’empresa a més té experiència en el sector dels allotjaments turístics d’Andorra

Actualment el Ministeri de Turisme i Comerç està treballant en la redacció de la nova Llei General de l’Allotjament turístic. Un cop s’aprovi la Llei s’hauran d’aprovar també els nous reglaments inclosos els que fan referència al sistema de classificació per les diferents modalitats i grups d’allotjaments turístics. Aquests nous reglaments han de fomentar la millora de la qualitat dels serveis i de l’atenció al client. L’Organització Mundial del Turisme (OMT) disposa d’un Departament de Cooperació Tècnica per atendre les necessitats específiques dels Estats Membres.