Tuixent-La Vansa acull els Campionats de Catalunya d’Esquí de fons

Després de les intenses nevades dels últims dies, l’estació d’esquí de Tuixent-La Vansa acollirà aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya d’Esquí de Fons, una de les proves més atractives del calendari. La instal·lació alturgellenca acumula uns excel·lents gruixos de neu que asseguren unes condicions perfectes per a la competició, que organitzarà el club CENA. S’hi espera la participació de bona part dels esportistes que conformen l’equip de tecnificació de fons català.

La jornada s’obrirà dissabte amb la modalitat de relleus, en les categories infantils d’U6 a U14, i absolutes, d’U16 a màster. A les 10 del matí es donarà la sortida als primers equips, que hauran de realitzar un primer relleu en tècnica clàssica, i un segon i tercer relleu en tècnica lliure.

Diumenge serà el torn dels Campionats de Catalunya Individuals en tècnica lliure. Els circuits oscil·laran entre els 2,5 quilòmetres, per als de les categories U10 i U12, i els 15 quilòmetres, per a les categories de més edat. La competició arrencarà també a les 10 del matí amb la participació dels fondistes més petits. A les 12 del migdia està previst el tancament de cursa, mentre que el lliurament de premis es farà a les 12.30 hores. 

Jocs Escolars d’Hivern de Grenoble

D’altra banda, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha informat a través de les xarxes socials que aquest dimecres s’han obtingut les primeres medalles catalanes als Jocs Escolars d’Hivern de Grenoble. L’equip d’esquí de fons de la delegació espanyola, format per Maria Iglesias, Maria Sellés, Martina Barrés i Irati Cuadrado, s’ha penjat el bronze en relleus de la categoria U18.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.