twitterLa xarxa i més concretament les xarxes socials, també tenen la seva història. Encara recent es tracta d’una història molt activa i que probablement -si és que no ho ha aconseguit ja -ha generat molta més informació escrita que els milers d’anys de civilització.

En aquesta línia s’inscriu la nova eina creada per Twitter: en la voluntat de conèixer els inicis de la seva xarxa. Mitjançant First Tweet, la signatura de l’ocell ha volgut que els seus usuaris coneguin els missatges inicials de les personalitats més seguides de la xarxa de microblogging.

En la majoria dels casos, es tracta de missatges que donen la benvinguda als seguidors i donen una breu explicació de per què la personalitat en qüestió ha decidit obrir un compte a Twitter. Pau Gasol deia per exemple: “Hola a tots! Estic encantat d’unir-me a Twitter! Tinc alguna cosa preparat per al dia 30 però us aniré explicant durant aquests dies! ” Rafael Nadal seguia aquesta mateixa tradició iniciàtica: “Bon dia! Ja sóc twittero! Em fa molta il·lusió comptar amb el vostre suport des d’aquí! Tindreu més notícies meves 😉 Rafa”.

D’altres, com es diria en teoria de la narrativa, donaven pas a la nova era social amb un missatge in media res. Rajoy afirmava: “A l’AVE arribant a Barcelona. Malgrat la meva inexperiència estrena amb il·lusió el meu Twitter en què compto amb tots”. O Esperanza Aguirre: “Avui signo un conveni amb empresaris madrilenys per impulsar el finançament de les PIMES”. O amb el seu clàssic humor Andreu Buenafuente revelava: “Acabo d’aixecar-me del llit”.

En resum, internet és una gran bitàcora dels nostres dies i com a tal no oblida els missatges primers de cada tuiter .

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada