Tudó es queda a poc més d’un segon del rècord d’Andorra dels 100 braça

La nadadora de l'equip nacional, Nàdia Tudó
La nadadora de l’equip nacional, Nàdia Tudó. Foto: ARXIU

La Copa Catalana de clubs de primera divisió de natació s’ha disputat aquest dissabte. La competició tenia representació andorrana de la mà de Nàdia Tudó amb el CN Barcelona.

La jornada del matí Tudó ha nedat els 100m braça on ha finalitzat en quarta posició aturant el crono en un 1:10:86 quedant-se a poc més d’un segon del rècord d’Andorra que continua estant en un 1:09:67.

A la jornada de la tarda, la nedadora d’Ordino ha participat en els 200m braça on ha aturat el crono en 2:33:01 quedant en tercera posició de la sèrie bona (la segona) per darrera de les olímpiques espanyoles Jèssica Vall i Marina Garcia però lluny del 2:30:23 que és el rècord d’Andorra.

Nàdia Tudó ha donat al seu club un total de 27 punts (13+14) a les dues proves que ha nedat.

Només finalitzar la prova, la nedadora andorrana ha comentat que “estic contenta perquè tornar a competir és bo, en una temporada tant atípica com aquesta”. Pel que fa a les seves marques, Tudó ha explicat que “m’ha sortit millor els 100 que els 200, però ara mateix el que busco davant de tot, és tornar a recuperar les bones sensacions que tenia abans del confinament. Poc a poc van tornant, tot i que el no tenir competicions ho fa més difícil”.

A la primera divisió prenen part els clubs: CN Sant Andreu, CN Sabadell, CN Terrassa, CE Mediterrani, CN Mataró, CN L’Hospitalet, CN Atlètic-Barceloneta i el CN Barcelona.

Diumenge tocarà competir a la segona i tercera divisió. A la segona prendran part els nedadors de l’Equip Nacional de Natació d’Andorra (ENNA), Bernat i Tomàs Lomero defensant els colors del CN Lleida

TOTES LES NOTÍCIES