Trucs per a guanyar espai a casa sense obres

Una dona estirada al sofà de casa
Els miralls són una bona opció per a crear sensació de més espai (iStock)

Aconseguir ampliar visualment la casa és tot un repte, però amb uns trucs es pot guanyar espai a les cases petites sense dur a terme grans obres. Un dels trucs més utilitzats per a guanyar espai és utilitzar colors clars. El blanc és l’opció per excel·lència, ja que té la capacitat de reflectir i multiplicar la llum natural a l’interior de l’habitatge. Per a no crear un ambient fred, afegeix pinzellades de color amb els complements.

Per a crear espais diàfans un dels recursos més usat és eliminar envans, però no volem dur a terme obres. Per tant, una bona solució és separar ambients amb portes de cristall. Mantenir l’espai buit és important per a ampliar visualment l’espai.

Els mobles poden ser grans aliats per a guanyar espai. Opta per models baixos, amb línies senzilles, que permetin que la vista passi per sobre d’ells.

Els miralls tenen la capacitat de reflectir i multiplicar la intensitat lumínica en una estada. Són grans aliats per a guanyar espai, creant un efecte visual que fan que l’espai es percebi molt més gran del que en realitat és. Col·loca miralls en portes, parets… El millor lloc per a col·locar-lo és en una paret enfront d’una finestra perquè projecti la llum natural cap a l’interior de l’habitatge.

 

Per Decoracion2.com 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES