help-meL’empresa espanyola A © És possible ha desenvolupat l’App d’emergències més completa i senzilla d’utilitzar que hi ha al mercat. Help Me-SOS International és una aplicació gratuïta que permet trucar als telèfons d’emergència (policia, ambulància o bombers) del país o zona geogràfica del món on es trobi l’usuari en aquell moment.

Alfredo Pérez, un dels seus creadors, explica que “aquesta aplicació està pensada per ajudar les persones en qualsevol situació d’emergència que permetrà salvar moltes vides. De fet ja l’hem provat i està sent així. Diverses ONG han comprovat eficaçment tot el seu potencial i funcionalitats i l’han convertit ja en una App imprescindible en els smartphones dels seus treballadors i voluntaris al voltant del món que la utilitzen com a eina base d’auxili per a tot tipus d’emergències”.

Help Me-SOS International està disponible tant per a iPhone com per Android. “El nostre objectiu és intentar aconseguir que aquesta aplicació sigui una de les eines favorites i imprescindibles en el telèfon intel·ligent de tot usuari, ja que proporciona a aquest un plus de confiança en la seva seguretat física donat el seu fàcil maneig i rapidesa, el que els permet demanar i rebre qualsevol tipus d’ajuda allà on es trobin”.

Help Me-SOS International és útil, ràpida, senzilla i molt eficaç gràcies al seu gran camp d’acció, operant en més de 200 països i zones geogràfiques del món. L’App facilita mitjançant geolocalització l’adreça física o les coordenades GPS del lloc on es trobi l’usuari, ia més permet enviar aquestes dades fàcilment a través d’SMS o correu electrònic a la persona amb la que li interessi contactar en cas de necessitat.

L’App està disponible en 35 idiomes, es configura automàticament amb l’idioma del seu smartphone i amb els números d’emergència del país on es troba l’usuari. Si no es disposa de cobertura 3G, l’aplicació es pot configurar manualment per poder accedir als números d’emergència del país seleccionat.

Per Tecnonews / ACPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada