Troben en bon estat la boletaire que s’havia perdut a les Valls de Valira

Els Bombers han localitzat sana i estàlvia la dona de 71 anys que s’ha perdut aquest dimecres al matí mentre buscava bolets al terme municipal de les Valls de Valira.

Segons ha informat Emergències, la dona havia sortit amb el seu marit i ha estat aquest qui ha informat de la desaparició. Tots dos han perdut el contacte entre ells pels volts de les 11 del matí, a la zona de la Farrera dels Llops.

L’operatiu de recerca s’ha activat a 1/4 de 4 de la tarda amb set dotacions terrestres, un helicòpter i dos gossos ensinistrats del Grup Caní de Recerca. Els agents han assolit l’objectiu de localitzar-la abans no es fes fos. Ella mateixa ha avisat als serveis d’emergència de la seva ubicació després d’haver caminat uns deu quilòmetres.

La Direcció General d’Emergències ha informat, tanmateix, d’una altra desaparició a la muntanya. Els Bombers treballen en la recerca d’un excursionista que s’ha perdut a la zona del refugi de la Basseta. Segons les primeres informacions, l’home s’hauria distanciat del grup amb què anava per unes molèsties físiques i més tard ja no ha estat localitzat.