El Comú d’Andorra la Vella informa en el marc del curs 2012-2013 de l’Aula Magna, que organitzen la Universitat d’Andorra conjuntament amb el Comú, s’ha ampliat el programa amb l’organització d’una trobada d’intercanvi entre els estudiants del Programa Sènior de la Universitat de Lleida i els estudiants de l’Aula Magna d’Andorra la Vella, que tindrà lloc el vinent dimarts 28 de maig.

Per a l’ocasió el Comú d’Andorra la Vella i la Universitat d’Andorra han organitzat una programa que inclou dues visites culturals i una conferència.

11 del matí: Acte de benvinguda a la Casa Quim de Dolsa de Santa Coloma.

Hi assistiran la Cònsol Major de la Parròquia i el Rector de l’UdA.

A dos quarts de dotze hi haurà una visita guiada a l’església de Santa Coloma, a càrrec de tècnics de Patrimoni Cultural.

A partir de la una del migdia, tots els integrants del grup seran acollits a la Casa de la Vall per recorre-hi una visita.

A dos quarts de tres se celebrarà un dinar de germanor en un cèntric hotel.

A les quatre de la tarda, al Centre de Congressos, la delegació dels estudiants sèniors de Lleida, acompanyats dels participants a l’Aula Magna assistiran a una conferència amb el títol “Algunes pinzellades sobre la història d’Andorra”, que pronunciarà el Sr. Jordi Guillamet, llicenciat en història.

Després de la conferència, la gent gran de Lleida podrà fer una visita lliure pel centre vila d’Andorra la Vella.

Hi ha una previsió d’assistència de 25 estudiants del Programa Sènior de la Universitat de Lleida en aquest encontre que constituirà una ocasió especial per reunir persones amb inquietuds similars, una ocasió per intercanviar experiències i un motiu per establir nous llaços d’amistat.

Durant el curs 2013-2014, en el programa d’intercanvis, les persones d’Andorra la Vella inscrites a la novena edició de l’Aula Magna es desplaçaran a Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada