Trobada d’usuaris d’Instagram a la Seu

instagramLa Seu d’Urgell serà el punt de trobada aquest diumenge, 23 de març, dels aficionats a l’aplicació per a mòbils Instagram. La trobada, organitzada per la Diputació de Lleida mitjançant el Patronat de Turisme, té com a finalitat promocionar i difondre els atractius turístics i gastronòmics de la Seu d’Urgell i la comarca de l’Alt Urgell per mitjà de les imatges captades pels igers.

La trobada, que porta per nom InstaWalkSeud’Urgell, tindrà lloc a partir de les 9.30 hores a la plaça dels Oms, davant de l’Ajuntament. Els organitzadors han previst un recorregut pel centre històric. Posteriorment, i a partir de les 12 del migdia, tots els qui vulguin podran practicar el piragüisme i activitats d’aigua al Parc Olímpic del Segre, seguit d’un dinar amb productes típics de l’Alt Urgell al mateix parc, ofert per Turisme de la Seu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i la Diputació de Lleida.

Els participants aniran penjant les seves fotos amb l’etiqueta de la trobada i podran gaudir durant tot el cap de setmana d’un preu d’allotjament especial. Els qui ja hi siguin dissabte a la tarda podran fer una visita guiada a l’Espai Ermengol, fer una degustació de formatge amb DOP Urgèlia i participar en un taller de fotografia amb el fotoperiodista d’El Periòdic d’Andorra Tony Lara.

Aquesta és la tercera trobada d’instagramers que organitza la Diputació a diferents indrets del Pirineu. La primera sortida va tenir lloc a la primavera de l’any 2013 a la Vall de Boí i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Posteriorment, a la tardor, es va fer una trobada al Parc Natural de l’Alt Pirineu.