Trobada de pre-confirmació a Andorra

Caminant…” ha estat el lema de la convivència que el dissabte, dia 5 de maig, els grups de catequesi pre-confirmació de totes les Parròquies d’Andorra han realitzat per finalitzar el primer curs de preparació per rebre el sagrament de l’Esperit Sant.

Un centenar de joves, catequistes i animadors van començar l’activitat a Sant Joan de Caselles i van anar fent camí fins al Santuari de Meritxell. Aina ha estat lloc de dolça parada i l’inici de l’itinerari de natura que els ha guiat fins a la capella de la Santa Creu, a Canillo, a la creu dels set braços, a l’església de Sant Miquel de Prats, a la creu de Carlemany, des d’on ja es podia albirar la meta, i als oratoris propers al Santuari. Tots aquest llocs han estat punts de parada al voltant d’una reflexió o d’una cançó.

A Meritxell, repartits en grups, han realitzat una activitat i han ofert el seu treball a la Mare de Déu, en una senzilla i participada pregària. Tot seguit, i després de la fotografia de grup, tots han retornat a la seva parròquia, contents d’haver compartit un matí de convivència.

Text i foto: Bisbat d’Urgell

TOTES LES NOTÍCIES