Trobada de perfeccionament de bàsquet diumenge vinent a la Seu

basquet-seuEl Palau d’Esports i el Pavelló Poliesportiu municipals de la Seu d’Urgell acolliran aquest pròxim diumenge, 9 de març, la segona Trobada del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de bàsquet inclosa en la temporada 2013-2014, on hi prendran part prop de 500 nens i nenes, acompanyats per les seves respectives famílies. Aquesta trobada PDP s’inclou en el programa d’activitats incloses en la celebració de la Seu d’Urgell com a Ciutat del Bàsquet Català 2014.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’urgell, Lluís Biosca, ha volgut destacar al respecte la importància per la ciutat de poder col·laborar en esdeveniments esportius d’aquest tipus.“Situen la Seu d’Urgell al mapa del bàsquet a Catalunya, no només pel que fa al bàsquet de club sinó pel que fa a la promoció al bàsquet de formació”, ha remarcat Biosca.

15 centres PDP

Aquests joves jugadors i jugadores de bàsquet provenen de 15 centres de PDP, aportant cada centre 30 esportistes, amb dos equips. Aquest equips venen de les comarques de la demarcació de Lleida, de Tarragona ciutat, així com d’altres comarques com Garraf, Penedès, Bages, Vallès Occidental, Terres de l’Ebre i Baix Llobregat.

La trobada PDP té com a objectiu detectar jugadors i jugadores mini de primer i segon any (nascuts als anys 2003 i 2002) de present, però especialment de futur d’arreu de Catalunya. Aquest programa de seguiment compta amb diferents centres a tot Catalunya i es porta a terme durant tot l’any.

Trobada minis femenins i masculins

La trobada de les jugadores de la categoria minis femenins tindrà lloc al pavelló poliesportiu amb la participació dels centres PDP de Lleida Ciutat-Sud i comarques nord; Tarragona, Garraf-Penedès, Bages i Vallès Occidental.

Pel que fa la trobada PDP en categoria minis masculins es portarà a terme al palau d’esports i comptarà amb la participació dels centres PDP de Lleida Ciutat-Sud i comarques nord; Bages, Tarragona 1 i 2, Terres de l’Ebre, Baix Llobregat, Vallès Occidental i Garraf-Penedès.

Ambdues trobades s’iniciaran a les 9 del matí, tant al Palau d’Esports com al Pavelló Poliesportiu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.