femnAquest cap de setmana a la casa de colònies d’Aina, a Canillo s’hi ha aplegat més de 120 monitors i monitores dels esplais de la FEMN, fundació que reuneix els esplais del Bisbat d’Urgell. Des de divendres al vespre van començar a arribar participants fins aconseguir un dissabte i un diumenge-fins després de dinar- ple de persones congregades de diferents llocs de la diòcesi: Balaguer, Bellvís, Guissona, Agramunt, Val d’Aran, Bellcaire d’Urgell, Andorra, Castellserà, Tornabous i Penelles.

Els monitors i monitores han gaudit de diferents tipus d’activitats: sortida a peu per la Vall del Riu, testimonis de vida per a la reflexió i el diàleg, tallers formatius, ball i danses, etc. Un seguit d’iniciatives i propostes que van aconseguir engrescar els monitors i monitores, i fer del cap de setmana no només dos dies divertits i agradables, sinó també de reflexió, de treball, de compartir i de germanor. La comissió encarregada, formada per responsables de diferents esplais, va fer una tasca organitzativa molt ben valorada entre els participants.

Els monitors i monitores-tots ells i elles voluntaris-, també van treballar un decàleg en el qual es pogués deixar de manera clara i compromesa, els punts on se sustenta la seva tasca educativa.

El dissabte a la nit hi hagué també una eucaristia, presidida per Mn. Juan Pablo Esteban, consiliari de la FEMN. 

També hi participaren diferents membres del patronat de la fundació, com l’Eloi Villalta, president, en Jordi teixidó, tresorer i en Xavier Coma, responsable de la vocalia de centre i membre del Consell Directiu del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC).

També va participar la presidenta del consell directiu del MCECC, Maria València i el delegat de joventut del Bisbat d’Urgell, en Lluís Plana.

Text i foto: Bisbat d’Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada