parcsUna trentena de representants dels parcs naturals dels Pirineus s’han reunit avui a la Massana, amb l’objectiu de planificar estratègies conjuntes en base a les problemàtiques comunes. La xarxa va néixer justament amb l’objectiu de connectar els diferents espais naturals i compartir experiències per millorar en la gestió.

La inauguració ha anat a càrrec del cònsol major, David Baró, que ha afirmat que “tot i que pertanyem a diferents països, les muntanyes no coneixen fronteres. Per això, reunir-nos per tractar temes al voltant dels nostres espais protegits no deixa de ser una forma natural i lògica de relació. Què millor que compartir les nostres inquietuds i posar en comú els nostres coneixements per a una millor gestió”.

Per la seva banda, la consellera Jael Pozo ha remarcat la importància de “compartir protocols de treball per poder tirar endavant una gestió més eficaç”.

Durant tot el matí, s’han realitzat diverses taules de treball per tractar sobre la biodiversitat, el turisme sostenible i el medi ambient. Ara s’està fent la sessió pelaria, amb la posada en comú dels diferents temes tractats. A les 16.30 h es farà la clausura de la reunió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada