trobada corals

El diumenge 19 d’octubre, a l’Auditori del Centre de Congressos hi tindrà lloc la IV Trobada de Corals de Gent Gran d’Andorra la Vella, organitzada pel departament de Social del Comú de la parròquia.  

 Aquesta quarta edició de la Trobada de Corals de Gent Gran serà un esdeveniment que aplegarà un total de vuit conjunts corals; sis corals catalanes, de diverses poblacions com Alfarràs, Barcelona, Berga, Lleida, Maçanet de la Selva i Martorell, i dues corals andorranes, de les parròquies de la Massana i d’Andorra la Vella.

 Els diferents repertoris inclouran cançons tradicionals i d’altres basades en música clàssica i de bandes sonores de pel·lícules, i també havaneres i cants cubans, entre d’altres.

 La trobada oficial de la cantada se celebrarà a les 16.30 hores del diumenge 19 d’octubre i serà oberta al públic i d’entrada gratuïta.

 És previst que, després de les actuacions de totes les corals, es produeixi una interpretació conjunta multitudinària, amb tots els cantaires reunits a l’escenari de l’Auditori del Centre de Congressos. En finalitzar el festival, la Cònsol Major invitarà tots els participants a la trobada a un refrigeri.

 En arribar a la capital, el matí del diumenge, els directors de les corals i el cantants, amb els seus acompanyants, seran convidats pel Comú a efectuar una visita turística i cultural al Centre Històric d’Andorra la Vella, que es clourà amb una demostració de ballet folklòric de la Secció Juvenil de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella.

 Corals

Coral Santa Àgata d’Alfarràs

Coral AUGG de Barcelona
Coral Queraltina de Berga

Coral Bonaire de Lleida
Coral El Gínjol de Maçanet de la Selva

Coral Harmonia de Martorell

Coral Les Orenetes de la Massana
Coral de la Casa Pairal d’Andorra la Vella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada