Trobada a l’Elisi entre Macron i Espot i Ensenyat

Al centre de la imatge, Xavier Espot i Emmanuel Macron (SFGA)
Al centre de la imatge, Xavier Espot i Emmanuel Macron (SFGA)

El cap de Govern, Xavier Espot, i el síndic general, Carles Ensenyat, es reuniran el proper dilluns 13 de novembre a les 15 hores al Palau de l’Elisi amb el copríncep francès, Emmanuel Macron. Aquesta serà la primera visita institucional de la legislatura actual, durant la qual s’abordaran els principals reptes del país per als propers mesos com la fase final de la negociació de l’Acord d’associació amb la UE.

El cap de Govern, de fet, s’ha desplaçat avui dijous mateix a París per a participar del debat d’Alt nivell de la 42a Conferència General de la UNESCO i del Fòrum de París per la pau que se celebraran avui i demà, respectivament.

La setmana vinent, en concret, el dimecres 15 de novembre, el ministre d’Afers exteriors de San Marino, Luca Beccari, es desplaçarà fins a Andorra per a participar d’una reunió bilateral entre els caps negociadors de l’Acord d’associació amb la UE d’Andorra i San Marino. Luca Beccari finalitzarà la jornada de treball amb el cap de Govern, Xavier Espot, per a fer un intercanvi sobre el protocol de serveis financers, la lliure circulació de persones, les telecomunicacions o la lliure prestació de serveis.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES