Triomf del River Andorra que el situa 2 victòries per sobre del segon classificat

El River Andorra ha consolidat el liderat a l’Adecco Or amb una important victòria per 57 a 71 a la pista del Leyma Natura Coruña. Aquest triomf, combinat amb la derrota del Ford Burgos, divendres en front l’Ourense, situa als de Peñarroya molt més a prop de l’ascens directe a l’ACB, amb dues victòries d’avantatge sobre el seu perseguidor i a manca de tan sols 7 jornades per acabar la lliga regular.

Recordem que només el primer classificat assoleix l’ascens directe i encara falta un partit al camp del Burgos, equip que va vèncer a Andorra  75 a 86 i té l’average favorable (+11), per això és tan important arribar amb almenys dues victòries de diferència a la seva pista en la darrera jornada de la lliga regular el 19 d’abril. Fins aleshores River i Burgos s’enfrontaran als mateixos rivals però uns com a locals i els altres com a visitants.

Partit lleig per part dels dos equips en què els andorrans han sabut treure profit de la inconsistència defensiva i ofensiva dels corunyesos, que mai han trobat la manera de trencar el ritme de partit imposat pels de Peñaroya.

Tots dos equips han començat igualats, amb els andorrans per davant, però sense obtenir avantatges interessants fins que a falta de dos minuts, han obert un parcial d’1 a 8 que ha suposat els primers avantatges importants.

El Corunya ha sortit més entonat en defensa, i fruit de la millora defensiva l’equip local retallava diferències, i aconseguia empatar a 28 a falta de 40 segons, però una cistella de tres de Blanch, permetia a l’Andorra seguir amb 3 punts d’avantatge.

Després del descans han tornat els problemes per als d’Antonio Herrera, i el River s’aprofitat d’això per arribar a agafar avantatges d’11 punts i fins a 14 punts en l’últim minut de quart, per acabar amb 12 per davant.

En l’últim període ha estat un voler i no poder dels gallecs, que ho han intentar tot per acostar-se, però no han pogut amb un Andorra que es consolida com a líder.

Text: Redacció/muevetebasket.es